Veilig betalen

Achteraf betalen binnen 14 dagen (via Billink) betalingskosten worden aan u doorbelast

Koop – veilig, waar u maar wilt
Er zijn al duizenden webwinkels die Klarna aanbieden en dat aantal groeit snel. Als u via Klarna koopt, weet u dat de webwinkel door ons gecontroleerd is en vertrouwd kan worden. Gezien u nooit gevoelige informatie hoeft te verstrekken is het veiliger en gaat het sneller in de checkout. Hierdoor is Klarna zowel de veiligste als de eenvoudigste manier om online te shoppen.
Ontvang – uw aankoop voordat u betaalt
In een gewone winkel heeft u altijd de mogelijkheid het artikel eerst in uw handen te houden voordat u ervoor betaalt. Wij vinden dat het bij winkelen op internet net zo zou moeten zijn. Daarom ontvangt u met Klarna altijd eerst uw aankoop en hoeft u dan pas te betalen. Daarmee stelt u zeker dat u altijd krijgt wat u besteld heeft en hoeft u nooit voor iets te betalen dat u niet eerst in uw handen heeft gehouden.
Betaal – zoals u wilt
We zijn allemaal anders. Een betaalmogelijkheid die voor iemand anders geschikt is, is voor u misschien juist niet zo ideaal. Daarom kunt u bij Klarna betalen op een manier die u het beste uitkomt. Met Klarna heeft u ten minste 14 dagen de tijd om uw aankoop te betalen, altijd. U kunt alles in een keer of gespreid betalen.


iDEAL (via Pay.nl)
U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL zonder dat u zich hiervoor hoeft aan te melden.

Pay.nl


PayPal
U betaalt met uw creditcard via PayPal (€0,19 aan kosten zullen berekend worden)

Vooruitbetaling

U maakt het bedrag over op rekeningnummer: NL55ABNA0459143832 ABN-AMRO Nuenen t.n.v. PHM Trading waarna verzending zal plaats vinden. 
(Voor buitenlandse betalingen: IBAN NL55ABNA0459143832, BIC ABNANL2A)


Bancontact (via Pay.nl)
U kunt op deze webshop online betalen met uw Bancontact kaart
Bijna 90% van de Belgische banken zijn op dit betaalsysteem aangesloten.
Betalingen met Bancontact zijn volledig beveiligd, meestal door een digipass of kaartlezer.
Voor betaling met Bancontact/Mister Cash gebruiken wij de beveiligde betaaldiensten van Pay.nl.


Prijsstelling
Alle vemelde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten (voor nadere informatie zie het kopje Verzending)