Veiligheid

Bij al uw betalingen is de verbinding voorzien van een beveiliging welke door de Payment Provider; bijvoorbeeld onze provider Pay.nl; wordt geleverd. Pay.nl staat voor een veilige verwerking van online betalingen. Wanneer u de "Veilig-betalen"-banner op een site aantreft kunt u erop vertrouwen dat de online betalingen veilig worden verwerkt. De consument kan op de button klikken en krijgt dan een toelichting te zien waar beschreven staat wat Pay.nl doet om de veiligheid van online betalingen te waarborgen. Dit kan bijdragen aan het vertrouwen van de consument dat er zowel met zijn betalingsgegevens als zijn persoonsgegevens discreet wordt omgegaan.

Elke Payment Service Provider dient te voldoen aan de PCI Security Standards die opgesteld zijn door Mastercard en Visa. Regelmatig wordt elke PSP geaudit op deze standaards. Ook Pay.nl voldoet uiteraard aan deze zware beveiligingsvereisten.

SSL Certificaat/HTTPS:
De pagina's van Hifisupply zijn voorzien van een SSL certificaat om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen.

Wat is een SSL certificaat?
SSL, oftewel Secure Sockets Layer, draait om encryptie. SSL zorgt voor de encryptie van bijvoorbeeld creditcard gegevens of persoonlijke informatie, en zorgt ervoor dat deze informatie niet gestolen kan worden.

Voor het beveiligen van websites en transacties op internet is het Secure Sockets Layer protocol de standaard.
Dit SSL protocol maakt gebruik van certificaten om de verstuurde data te beveiligen en de identiteit van de eigenaar van het certificaat te garanderen.
Door het gebruik van een SSL Certificaat op een website kan een bezoeker er zeker van zijn dat zijn gegevens veilig via https worden verzonden en kan hij eenvoudig de eigenaar van de website controleren.
Het is een protocol dat dient als beveiliging voor het uitwisselen van gegevens op het internet; het is dus een veiligheidsprotocol dat de communicatie tussen uw klant en uw website versleutelt. Het certificaat zorgt voor de encryptie van de verbinding en voor het valideren van de identiteit van uw website. Het certificaat bevat informatie over:
- De certificaathouder
- Het domein
- De naam van de Certificate Authority (CA) die het certificaat heeft uitgegeven
- Het root certificaat
- Het land waarin het certificaat is uitgegeven.
- De public key van de Certificate Authority wordt gebruikt om de handtekening op het certificaat te verifiëren. Als het SSL certificaat geldig is, het adres van de site begint met 'https' en de domeinnaam overeenkomt met de naam in het certificaat, dan zal het bekende gesloten hangslotje zichtbaar zijn in de browser.
Indien u via Google bij ons terecht bent gekomen is het mogelijk dat u via een ander domein van ons de site aanspreekt.
Indien dit het geval is dan krijgt u bij het binnengaan van de beveiligde omgeving (SSL/HTTPS) een foutmelding. Is dit het geval, gelieve dan via www.hifisupply.nl opnieuw uw bestelling te plaatsen.